Parfém na praní – Bogotá ml: 250

507.00

Katalogové číslo: 6f9f6d76cda4 Kategorie:

Popis

Olejový parfém na praní Bogotá je plnohodnotnou náhradou běžné aviváže. Neznečišťuje pračku a nezanechává na prádle nežádoucí skvrny. Bogotá je určena pro lidi, kteří čekají od vypraného oblečení více, než průměr z obchodu. Dopřejte sobě a svým blízkým parfém, který je voňavější než ta nejvoňavější aviváž z drogerie.

Struktura a popis vůní parfému do praní

Vůně parfému Cyklamen:

Složení: Vůně bramboříku je květinová a má jemný, svěží charakter.

Charakteristika: Cyklamenová působí lehce, příjemně a jemně sladce. Je to květina, která je často považována za symbol jemnosti a elegance.

Asociace a Pocity: Vůně bramboříku dokáže vyvolat pocity harmonie, klidného jara a něhy. Může mít osvěžující účinek a působit povzbudivě.

Vůně parfému Fialka:

Složení: Fialka má květinovou vůni s charakteristickou sladkou, jemnou notou.

Charakteristika: Fialková vůně může být sladká, zemitého tónu s nádechem květinové svěžesti. Je to květina, která může působit romanticky a vintage.

Asociace a Pocity: Fialky jsou často spojovány s romantikou, něžností a mladistvým duchem. Vůně fialky může vyvolávat obrazy květinových zahrad v letním odpoledni nebo vytvářet pocit klidu a odpočinku.

Dávkování Parfému do praní Bogotà

Dávkování je individuální, záleží na intenzitě vůně, kterou požadujete. Olej se nalévá výlučně do prostoru pračky, který je k tomu určen – přihrádka na aviváž.

Doporučená dávka je 5-10ml vonného oleje na jedno praní (2-4 víčka).

Vonný olej dávkujte do nádržky na aviváž. Olej lze přidat i do sušičky na prádlo. Stačí nakapat pár kapek na čistý bavlněný hadřík a přidat jej přímo do bubnu k prádlu, které se chystáte sušit.

Objem láhve vonného oleje je 250ml/20ml.