Bytový parfém – Mare

431.00

Katalogové číslo: ccf82e2bd802 Kategorie:

Popis

Bytový parfém Mare je víc než jen vůně, je to dotek čistoty a jemnosti ve vašem domově. Jeho esenciální složky – bílé pižmo a marseillské mýdlo, vytvářejí atmosféru dokonalé čistoty a harmonie. Stačí jen jemně nastříkat parfém do ovzduší nebo na bytové textilie a cítíte, jak se váš domov mění na oázu klidu. Každý nádech s sebou nese vlnu podmanivé pudrové vůně, která si vás hned získá.

Struktura a popis vůní bytového parfému:

Vůně Bílé pižmo:

Složení: Bílé pižmo je složitá vůně, kterou je často náročné dosáhnout z přírodních látek. Imituje přírodní vůni pižma, která je tak jemná, že si vás rozhodně získá.

Charakteristika: Bílé pižmo může mít hlubokou, měkkou a někdy i pudrovitou vůni. Může evokovat obrazy přírodních vůní, které jsou teplé, jemné a příjemně smyslné.

Asociace a Pocity: Pižmo je často spojováno s intimitou a smyslností. Vůně bílého pižma může působit na pocity pohody, smyslnosti a hloubky.

Vůně Marseillské mýdlo:

Marseillské mýdlo má typickou vůni čistoty a svěžesti. Je to tradiční mýdlo, které se vyrábí v oblasti Marseilles ve Francii.

Charakteristika: Vůně marseillského mýdla může být svěží, čistá a jemně květinová. Má charakteristický a příjemný nádech čistoty.

Asociace a Pocity: Marseillské mýdlo je často spojováno s čistotou, jemností a péčí o pokožku. Jeho vůně může působit uklidňující a osvěžující.

Použití bytového parfému Mare

Bytový parfém Mare je všestranný produkt, který můžete využít na různých místech:

  • Ložnice: Sprej můžete požít k osvěžení ložního prádla, záclon a závěsů. Jeho jemná vůně vás bude provázet během celého odpočinku.
  • Obývací pokoj: Rozprašte parfém na sedačku, koberce nebo polštáře, aby se váš obývací pokoj stal místem relaxace a pohody.
  • Šatník a skříň: Sprej můžete použít k osvěžení oblečení nebo prostoru, kde skladujete své oblečení nebo textilie. Bytový parfém Mare je totožný s Parfémem do praní Mare, pokud byste si chtěli sladit vůně ve svém šatníku.
  • Koupelna: Osvěžte ručníky, závěsy či jiné textilie v koupelně.
  • Prostorné prostory: Pokud máte velký prostor, můžete sprej použít k osvěžení vzduchu v místnosti.
  • Auta: Osvěžit můžete i interiér auta, stači nastříkat parfém do prostoru, na sedadla či na koberečky.
  • Kancelář nebo pracovna: I v pracovním prostředí může bytový parfém Mare vykouzlit příjemnou atmosféru.

Objem láhve je 250 ml.