Difuzér – Aura

709.00

Katalogové číslo: fa5c3dabca23 Kategorie:

Popis

Difuzéry vytvářejí příjemné prostředí pro celkový pocit pohody. Na základě vůně mohou mít různé účinky od uklidňujících až po osvěžující. Tyčinkové difuzéry jsou jednoduchým a elegantním řešením, pro ty, kteří si chtějí vyčarovat příjemnou atmosféru všude kolem sebe. Tyto difuzéry využívají principu kapilární akce k tomu, aby rozptýlili vůni do vzduchu. Základem jsou tyčinky vyrobené z přírodních materiálů, které se ponoří do vonných esencí. Tyčinky absorbují vůni a následně ji postupně uvolňují do okolí.

Aura je difuzér, který přináší osvěžující a povzbudivou atmosféru s citrusovou vůní. Jeho design je jednoduchý a elegantní, s hladkými křivkami a jemnými barvami, který zapadne do každé místnosti.

Výhody používání tyčinkových difuzérů

Tyčinkové difuzéry mají mnoho výhod, které je dělají atraktivní volbou pro mnohé. Zde je několik z nich:

  • Přírodní způsob difúze: Tyto difuzéry používají přírodní mechanismus absorpce a uvolnění vůní, což znamená, že nepotřebují elektrický proud nebo baterie.
  • Jednoduché použití: Používání difuzérů s tyčinkami je velmi snadné. Stačí je ponořit do vonných olejů a nechat je kouzlit.
  • Dlouhodobá vůně: Tyčinky mohou uvolňovat vůni po dlouhou dobu, což znamená, že nemusíte často měnit vonné oleje.
  • Estetický design: Tyčinkové difuzéry bývají baleny v dekorační skleněné nádobě, čímž vyčarujete nejen aromatický zážitek, ale také dekorační prvek.

Tyčinkové difuzéry můžete využít pro různé způsoby:

  • Domácí prostředí: Umístěte tyčinkový difuzér do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně nebo koupelny, abyste vytvořili příjemnou atmosféru pro vás a vaši rodinu.
  • Pracovní prostředí: Difuzér může vylepšit pracovní náladu a koncentraci ve vašem pracovním prostředí.
  • Wellness centra a masážní salony: Využít se dají i ve wellness centrech v relaxačních zónách, ale iv salonech pro vytvoření příjemné atmosféry pro klienty.
  • Venkovní události: Na zahradních oslavách a jiných událostech, kde chcete přispět k příjemné atmosféře.

Objem láhve je 200 ml.