Bag-in-box Modrý Portugal 5l

325.00

Katalogové číslo: c5649d2cb104 Kategorie:

Popis

Bag-in-box Modrý Portugal 5 litrů

Objevte pohodlí a kvalitu našeho 5litrového bag-in-box Modrý Portugal. Toto balení je perfektní volbou pro milovníky červeného vína, kteří hledají praktické a ekonomické řešení pro každodenní požitek. Modrý Portugal je odrůda známá svými charakteristickými tóny červených bobulí a nádechem koření, které se snoubí do svěžího a harmonického celku s jemnými taniny.

Díky inovativnímu bag-in-box systému zůstane víno čerstvé až několik týdnů po prvním otevření. Speciální sáček uvnitř krabice minimalizuje kontakt vína s kyslíkem a světlem, což chrání víno před oxidací a pomáhá udržovat jeho originální chuť a aroma.

Ekologický obal z recyklovatelného kartonu je navíc šetrný k životnímu prostředí a snadno se manipuluje a skladuje. Toto balení je ideální pro rodinné oslavy, večerní posezení s přáteli nebo jako stálý doplněk domácí vinotéky.

Zvolte náš 5litrový bag-in-box Modrý Portugal a užijte si neustálou čerstvost a vynikající chuť vašeho oblíbeného vína s minimální námahou a maximální spokojeností.