Bag-in-box Zweigeltrebe rosé 20l

1,200.00

Katalogové číslo: cb82a9309e58 Kategorie:

Popis

Přinášíme vám praktické a velkorysé 20litrové balení Zweigeltrebe rosé, které je skvělou volbou pro pořadatele akcí, restaurace, a všechny, kdo ocení pohodlí při servírování kvalitního vína. Zweigeltrebe rosé je známé pro svůj charakteristický svěží profil s nádechy jahod, třešní a květin, což dodává tomuto vínu osvěžující a lehký charakter, ideální pro teplé letní dny.

Díky modernímu bag-in-box systému se víno udrží čerstvé a plné chuti dlouho po otevření, což je zajištěno hermetickým uzávěrem, který minimalizuje kontakt vína s kyslíkem. Tento systém nejenže prodlužuje trvanlivost vína, ale také usnadňuje jeho skladování a distribuci, zatímco ekologický kartonový obal snižuje dopad na životní prostředí.

Toto balení je ideální pro hostování velkých skupin, kde můžete bez námahy nabídnout kvalitní rosé víno, které osvěží a potěší každého hosta. Nechte se zlákat praktičností a skvělou chutí našeho Zweigeltrebe rosé a zajistěte, že vaše příští akce bude nezapomenutelná s tímto vynikajícím vínem. Objednejte si nyní a užijte si nekonečnou svěžest a delikátní chuť, která obohatí každou příležitost.