Bag-in-box Chardonnay 20l

1,600.00

Katalogové číslo: 6c15eaf503d4 Kategorie:

Popis

Představujeme naše praktické 20litrové balení Chardonnay, které je ideální pro ty, kteří potřebují efektivní a ekonomickou volbu pro servírování vynikajícího bílého vína. Toto vysoce kvalitní Chardonnay se vyznačuje bohatým buketem s nádechy tropického ovoce, citrusů a jemných květin, což dodává vínu svěžest a eleganci. V chuti najdete vyváženou kyselinku a plné tělo, které skvěle doplňuje jeho aromatický profil.

Díky bag-in-box systému, který chrání víno před oxidací a zajišťuje delší trvanlivost po otevření, je naše Chardonnay vždy připraveno k podávání v té nejlepší kondici. Hermetický uzávěr minimalizuje kontakt s kyslíkem, což umožňuje vínu udržet si své charakteristické vlastnosti a čerstvost i po delší dobu.

Obal z recyklovatelného kartonu nejenže usnadňuje manipulaci a skladování, ale také zmenšuje dopad na životní prostředí, čímž je toto balení vhodné pro ekologicky smýšlející spotřebitele a podniky. Bag-in-box Chardonnay je tedy perfektní volbou pro velké společenské události, restaurace, cateringové služby, nebo jako ekonomická a praktická volba pro každodenní použití.

Zvolte naše 20litrové balení Chardonnay a zajištěte si, že vaše víno bude vždy svěží, chutné a připravené k okamžité konzumaci. Vychutnejte si pohodlí a kvalitu, kterou naše bag-in-box vína nabízejí.