Bag-in-box Muškát moravský 20l

1,200.00

Katalogové číslo: 97b08ded7a18 Kategorie:

Popis

Představujeme naše 20litrové balení Muškátu moravského, ideální volbu pro ty, kdo hledají praktické řešení pro podávání kvalitního vína na velkých akcích, v restauracích nebo jako stálý doplněk vinařské nabídky. Muškát moravský je oblíbený pro svou jemnou květinovou vůni a výrazné ovocné charakteristiky, které v sobě harmonicky kombinuje tóny broskví, hrušek a tropického ovoce.

Díky bag-in-box systému můžete očekávat, že víno zůstane déle čerstvé po otevření. Hermetické uzavření zabraňuje kontaktu s kyslíkem a světlem, což značně prodlužuje trvanlivost a zachovává svěžest a plnost chutí a aromat vína.

Obal z recyklovatelného kartonu je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také usnadňuje manipulaci a skladování, čímž přináší výhody jak pro domácnosti, tak pro komerční zařízení.

Investujte do našeho 20litrového bag-in-box Muškátu moravského a zajistěte si, že vaše nabídka vína bude vždy připravena k okamžité konzumaci, čerstvá a plná chuti. Je to ideální způsob, jak poskytnout hostům prvotřídní víno s minimálním úsilím a maximální spokojeností.