Domácí pivotéka Sauvignon – degustační sada vín

1,380.00

Katalogové číslo: b29dd4747fb0 Kategorie: Štítek:

Popis

Vychutnejte pestrost moravských Sauvignonů s naší exkluzivní degustační sadou, která obsahuje celkem 6 pečlivě vybraných lahví.

Zvolte naši degustační sadu Sauvignonů:

  • Každé víno je pečlivě vybráno pro svou jedinečnost a vysokou kvalitu.
  • Široká škála chutí a vůní představuje to nejlepší z moravského Sauvignonu.
  • Podpoříte místní vinařství a jejich pečlivou práci.
  • Perfektní dárek pro milovníky vína nebo pro speciální příležitosti.

Nechte se unést na cestu po moravských vinicích a objevte jedinečné chutě a vůně Sauvignon Blanc. Tato degustační sada je ideální volbou pro všechny, kdo si chtějí dopřát kvalitní a rozmanitá vína. Objednejte si nyní a vychutnejte si nezapomenutelné zážitky s moravskými Sauvignony!

Obsah degustační sady moravských vín Sauvignon 

 2 láhve Sauvignon 2019, výběr z hroznů, Stojanov

Sauvignon-stojanov

Seznamte se s polosladkým vínem Sauvignon 2019, výběr z hroznů, od značky Stojanov. Toto víno vás okouzlí svěží chutí angreštu a citrusových plodů, která je dokonale vyvážená s jemnými kyselinkami.

2 láhve Sauvignon 2022, pozdní sběr, Vaďura

Sauvignon-vadura

Připravte své smysly na výjimečný zážitek s naším Sauvignonem 2022, pozdní sběr od Vaďury. Toto suché víno překvapí svou sofistikovanou kombinací svěžích citrusových tónů a jemného doteku bylinek.

2 láhve Sauvignon 2022,mzv, Jurák

Sauvignon-jurak

Ponořte se do svěžích tónů Sauvignonu 2022 od vinařství Jurák, které se může pyšnit prestižním označením „mzv“ (moravské zemské víno). Toto vysoce kvalitní bílé víno, vyrobené z pečlivě vybraných hroznů z moravských vinic, zaujme každého milovníka vína svou výraznou aromatickou profilací

Sada vín Sauvignon

Naše degustační sada Sauvignonů je všestranná a přináší radost v mnoha situacích. Zde je několik nápadů, jak ji můžete využít:

1. Gurmánské Večeře

  • Párování s jídlem: Sauvignon Blanc se skvěle hodí k lehkým předkrmům, rybím pokrmům, mořským plodům, salátům a kozím sýrům. Jeho svěží kyselinka a ovocné tóny dokreslí a zvýrazní chutě těchto pokrmů.

2. Degustační Večery

  • Vinné degustace: Uspořádejte degustační večer s přáteli nebo rodinou a objevujte různé charakteristiky moravských Sauvignonů. Sada obsahuje vína různého ročníku a stylu, což poskytuje bohatý zážitek z porovnávání.

3. Oslavy a Párty

  • Speciální příležitosti: Oslavte významné okamžiky, jako jsou narozeniny, výročí nebo svatby, s výjimečnými víny. Naše degustační sada přidá eleganci a výjimečnost každé události.

4. Dárkový Set

  • Luxusní dárek: Tato sada je ideálním dárkem pro milovníky vína, kolegy, přátele či rodinu. Je vkusně zabalena a potěší každého, kdo ocení kvalitní moravská vína.

5. Osobní Relaxace

  • Chvíle odpočinku: Po náročném dni si dopřejte sklenku lahodného Sauvignon Blanc a užijte si chvíle klidu. Ideální pro relaxaci na terase, u dobré knihy nebo u oblíbeného filmu.

6. Firemní Akce

  • Teambuilding a firemní večírky: Naše sada může být skvělým doplňkem firemních akcí, kde se kolegové mohou sblížit při ochutnávání různých vín a sdílení svých dojmů.

Výjimečný zážitek s každou sklenkou

Degustační sada Sauvignonů nabízí širokou škálu možností, jak si užít kvalitní moravská vína. Ať už plánujete gurmánskou večeři, oslavu, nebo jen hledáte perfektní dárek, tato sada vás nezklame. Objednejte si ji ještě dnes a objevte kouzlo moravských vinic!