Covid Velikost: XXL

Katalogové číslo: fea1cffcc544 Kategorie:

Popis

Velikost Šířka Délka
M 50cm 69cm
L 54cm 70cm
XL 58cm 75cm
XXL 62cm 76cm

 

Základní tričko každého pánského šatníku. Materiál obsahuje viskózu, která tričku dává hedvábné vlastnosti. Velmi příjemný materiál na nošení a široká škála barev, ze které si vybere opravdu každý. Tyto vlastnosti jsou samozřejmostí pro španělského výrobce Roly, který vnese i do vašeho šatníku kousek exotiky.

Materiál: 100% bavlna, šedá melírovaná varianta 85% bavlna / 15% viskóza, Gramáž: 165 g/m²

Tričko Covid vs Pivo

Toto tričko je vtipným způsobem, jak vyjádřit, že i v obtížných časech je pivo vítaným zpestřením.

Tričko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, který vám poskytne komfort po celý den. K dispozici je v různých velikostech, abyste měli skvělý fit.

Obrázek „Covid vs Pivo“ na tričku je vtipný a výrazný. Zobrazuje duel mezi symbolem pandemie a osvěžujícím pivem. Toto tričko je pro ty, kteří se s humorem dívají na aktuální události a chtějí vyjádřit, že i v těžkých časech je důležité si najít radost a zážitek v malých potěšeních.

Toto tričko je ideální pro každodenní nošení, večírky s přáteli, setkání na venkově nebo jenom tak, abyste vyjádřili svůj vtipný pohled na současnou situaci. Při nošení trička „Covid vs Pivo“ můžete ukázat, že si zachováváte optimismus a schopnost najít radost i v nepříznivých časech.

Pojďte se pobavit a ukázat svůj smysl pro humor s naším tričkem „Covid vs Pivo“! Buďte středem pozornosti a vyjadřujte svou schopnost najít radost v malých věcech. Objednejte si ho ještě dnes a nechte svět vědět, že si umíte užít život i ve složitých dobách!