Best choice Velikost: L

Katalogové číslo: 23b6d6e91f18 Kategorie:

Popis

Velikost Šířka Délka
M 50cm 69cm
L 54cm 70cm
XL 58cm 75cm
XXL 62cm 76cm

Základní tričko každého pánského šatníku. Materiál obsahuje viskózu, která tričku dává hedvábné vlastnosti. Velmi příjemný materiál na nošení a široká škála barev, ze které si vybere opravdu každý. Tyto vlastnosti jsou samozřejmostí pro španělského výrobce Roly, který vnese i do vašeho šatníku kousek exotiky.

Materiál: 100% bavlna, šedá melírovaná varianta 85% bavlna / 15% viskóza, Gramáž: 165 g/m²

Tričko Best Choice

Toto tričko je pro všechny, kteří se chtějí cítit nejlepší a vyjádřit svou jedinečnost.

Tričko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, který vám poskytne komfort po celý den. Tričko je k dispozici v různých velikostech, aby vám skvěle sedlo.

Nápis „Best Choice“ na tričku je výrazný a působí s jistotou. Je elegantně zobrazen a dodává tričku sofistikovaný a stylový vzhled. Toto tričko je pro ty, kteří se chtějí cítit sebevědomě a ukázat, že jsou vždy nejlepší volbou.

Toto tričko je skvělým doplňkem do každodenního outfitu, ale také ho můžete nosit na speciální události, večírky nebo jenom tak, abyste vyjádřili svou jedinečnost. Je to skvělý způsob, jak vyniknout a ukázat svůj individuální styl.

Přesvědčte se sami, že jste nejlepší volbou, s naším tričkem „Best Choice“! Buďte sebevědomí a výjimeční, ať už jste kdekoli. Objednejte si toto tričko ještě dnes a ukážte světu, že jste jedineční!