Lama v brýlích Velikost: M

Katalogové číslo: 2c8ccf88c80c Kategorie:

Popis

Velikost Šířka Délka
M 50cm 69cm
L 54cm 70cm
XL 58cm 75cm
XXL 62cm 76cm

 

Základní tričko každého pánského šatníku. Materiál obsahuje viskózu, která tričku dává hedvábné vlastnosti. Velmi příjemný materiál na nošení a široká škála barev, ze které si vybere opravdu každý. Tyto vlastnosti jsou samozřejmostí pro španělského výrobce Roly, který vnese i do vašeho šatníku kousek exotiky.

Materiál: 100% bavlna, šedá melírovaná varianta 85% bavlna / 15% viskóza, Gramáž: 165 g/m²

Tričko lama v brýlích

Toto tričko je pro ty, kteří si rádi užívají lehkosti a zábavy života a chtějí vyjádřit svou jedinečnost a vtipnou stránku.

Tričko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, který vám poskytne komfort po celý den. K dispozici je v různých velikostech, abyste měli skvělý fit.

Obrázek lamy v slunečních brýlích na tričku je roztomilý a plný šarmu. Lama s tímto cool doplňkem vás neodolatelně přitáhne pohledem a vyvolá úsměv na tváři. Toto tričko je pro ty, kteří si rádi hrají s módními a vtipnými prvky a chtějí zaujmout svým stylem.

Toto tričko je skvělým způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a zároveň mít trendy a stylový vzhled. Je ideální pro každodenní nošení, výlety, festivaly nebo jen tak, abyste vyvolali úsměv u svých přátel a okolí.

Přidejte si lehkost a zábavu do svého života s naším tričkem s obrázkem lamy v slunečních brýlích! Buďte středem pozornosti a vyjadřujte svou vtipnou a svéráznou povahu. Objednejte si ho ještě dnes a připravte se na nekonečné hodiny radosti a úsměvů, když budete nosit toto originální tričko!