Akrylové nehty jsou populární volbou pro umělé nehty, protože jsou silné, trvanlivé a snadno se s nimi pracuje. Následující postup vám pomůže vytvořit perfektní akrylové nehty.

  1. Příprava: Před začátkem práce je důležité připravit si všechny potřebné nástroje a materiály, jako jsou akrylový prášek, akrylový lak, pilníky na nehty, kartáč na akryl, kapátko a odmašťovač.
  2. Příprava nehtů: Před aplikací akrylu je důležité nehty ošetřit, takže byste měli odstranit starou manikúru, odmašťovat nehty a vyčistit je.
  3. Aplikace: Aplikujte akrylový prášek na nehty pomocí kartáče na akryl a poté přidejte malé množství akrylového laku. Míchejte, dokud se prášek a lak nespojí v jednotnou hmotu.
  4. Modelování: Použijte kartáč na akryl k vytvoření požadovaného tvaru nehtů. Můžete také použít formičky na nehty nebo jiné nástroje pro modelování.
  5. Sušení: Nehty nechte zaschnout, obvykle trvá to asi 5-10 minut.
  6. Leštění: Po vysušení nehtů je důležité je důkladně zleštit, aby byly hladké a bez vrásek.
  7. Finiš: Nakonec nehty nalakujte a nechte zaschnout. Můžete také použít lakem s UV filtrem pro lepší trvanlivost nehtů.

Je důležité si uvědomit, že práce s akrylem vyžaduje určité zkušenosti a praxi, takže doporučujeme nejprve se naučit správné techniky od odborníka nebo si koupit speciální sadu pro začátečníky.

Vše potřebné pro práci s akrylem, prášky, modeláž, tekutiny, šablony, příslušenství naleznete zde.

Similar Posts